Här är de bästa hotellen för smekmånaden

www.expedia.es

 

Pressmeddelande 2010-06-17

Här är de bästa hotellen för smekmånaden

Expedia.se tipsar om romantiskt boende för de nygifta.

Sommaren är bröllopens årstid och det kungliga bröllopet i juni har inspirerat många svenskar att ta steget fullt ut och vandra upp för altargången. Men det är när bröllopsfesten är över som den allra mest romantiska biten väntar - smekmånaden. Expedia har tagit fram listan med hotell och destinationer som passar perfekt för nygifta.

- Bröllopsresan är ett av livets roligaste äventyr och självklart skiljer sig önskemålen stort. Med utbudet på vår sajt kan paren skräddarsy bröllopsresan. Det äventyrliga paret kanske letar efter ett hotell som ligger nära spännande natur eller attraktioner, medan andra önskar vila upp sig på en paradisstrand. Vi har hittat hotell för olika önskemål och i olika prisklasser, säger Mikael Andersson, Europachef på Expedia.

På Expedia.se kan nygifta skräddarsy sin bröllopsresa med både hotell, flyg och bil. Genom att klicka på ”förfina din sökning” går det att filtrera fram hotell som har de bekvämligheter som önskas, allt från pool till spa och wi-fi. Genom att klicka i rutan för Insider Select hittar du den topplista på hotell som fått bäst recensioner av Expedias kunder och lokala medarbetare.

Nordiska hotell för de nygifta:

Stallmästaregården Hotel, Stockholm är Stockholms äldsta värdshus och charmerar med sin kombination av modern komfort i en historisk miljö med anor från 1600-talet. Cirkapris för en långweekend för två i augusti: 3 140 kr (hotell, skatter och avgifter, frukost och fri parkering)

Hotel D’Angleterre, Köpenhamn har under sina 250 år varit centralt för stora nationella och politiska händelser i Danmarks historia. Centralt beläget på Kongens Nytorv – här erbjuds elegant lyx för den som vill känna sig ordentligt ompysslad. Cirkapris för en lång-weekend för två i augusti: 12 535 kr (flyg, hotell, skatter och avgifter och frukost)

Hotel Ranga, Hella, Island är ett lyxigt landsortshotell och södra Islands enda fyrstjärniga hotell. Vackra miljöer, bland annat den berömda vulkanen Hekla, blandas med närheten till huvudstaden och högklassig mat och boende.
Cirkapris för en långweekend för två i augusti: 12 050 kr (flyg, hotell, skatter och avgifter och frukost)

Prisexempel från bokning den 15/6 för helgen den 12-15 augusti. Flyg från Stockholm, med undantag för Stallmästaregården, då flyg inte är medräknat.

Romantik i Europa:

Grand Hotel Saint Michel, Paris är ett typiskt parisiskt hotell där de boende kan välja att avnjuta ett glas vin på hotellrummets balkong eller promenera hand i hand till närliggande Luxembourgträdgården. Hotellet har även ett ångrum för de som vill stanna inne och njuta.
Cirkapris för en vecka för två: 17 000 kr (flyg, hotell, skatter och avgifter)

On The Rocks Hotel, Santorini Grekland är beläget på charmiga Santorini med en terrass som lutar ut över Egeiska havet. Från poolen kan nygifta njuta av en fantastisk utsikt. Hotellet är vitkalkat och ligger på klipporna i den charmiga byn Imerovigli.
Cirkapris för en vecka för två: 24 523 kr (flyg, hotell, skatter och avgifter och frukost)

Villa La Vedetta Florence, Florence Italien är ett vackert hus beläget strax utanför Florens, som erbjuder 18 individuellt inredda rum. Njut av den fantastiska utsikten från hotellets egen trädgård, där det också finns en pool för den som är sugen på ett bad. För den som vill utforska Florens går det skjuts in och tillbaka. 
Cirkapris för en vecka för två: 25 370 kr(flyg, hotell, skatt och avgifter och frukost)  

Prisexempel från bokning den 15/6 för veckan den 16-23 augusti. Flyg från Stockholm.

Milslånga stränder på exotiska platser:

Adaaran Club Rannalhi, Maldiverna med privat strand, tennisbanor och SPA-behandlingar i paradismiljö säger det sig självt att Adaaran Club Rannalhi på Maldiverna är den ultimata platsen för smekmånads-par som söker avkoppling och romantik.

Cirkapris för en vecka för två (Prisexempel från bokning den 15/6 för veckan den 16-23 augusti, flyg från Stockholm): 31 616 kr (flyg, hotell, skatter och avgifter och frukost)

Coral Rock Hotel, Zanzibar erbjuder stora rum med havsutsikt, inredda med lokal konst och möbler. För den som är sugen på äventyr erbjuds ett dopp i havet tillsammans med delfiner, dykning eller upptäcktsfärd i mangroveträsken.
Cirkapris för en vecka för två (Prisexempel från bokning den 15/6 för veckan den 16-23 augusti, flyg från Stockholm): 27 977 kr(flyg, hotell, skatter och avgifter och frukost)

Townhouse Hotel, Miami är ett litet designhotell beläget i South Beach, endast ett stenkast från havet. På taket finns en bar med stora sängar och svajande parasoll, perfekt för soliga dagar, men även för en drink framåt kvällen, då det förvandlas till en av South Beachs hetaste mötesplatser.
Cirkapris för en vecka för två (Prisexempel från bokning den 15/6 för veckan den 16-23 augusti, flyg från Stockholm): 16 135 kr (flyg, hotell, skatter och avgifter, frukost)

Banyan Tree, Seychelles med sin spektakulära utsikt över Indiska Oceanen är Banyan Tree på Seychellerna den perfekta platsen för nygifta som söker total avslappning och lyx. Vila under en svajande palm eller ta ett dopp i det turkosa vattnet, och känn hur ni bara behöver tänka på varandra.
Cirkapris för en vecka för två (Prisexempel från bokning den 15/6 för veckan den 16-23 augusti, flyg från Stockholm): 131 603 SEK (flyg, hotell, skatter och avgifter, frukost) 

För mer information om hotellen, gå in på Expedia.se.

För mer information, vänligen kontakta:
Johanna Zetterlund, expedia@golinharris.se eller 08-506 353 27

Expedia Pressrum: http://press.expedia.se/

You might also like :