Res enklare och billigare i sommar

www.expedia.se

Pressmeddelande 100602

Inga flygavgifter på Expedia.se öppnar upp för flexibilitet

Res enklare och billigare i sommar

Sommaren är här och därmed även vår mest intensiva reseperiod. Nätresebyrån Expedia.se firar semesterns ankomst genom att under tio veckor ta bort sina bokningsavgifter på flygbiljetter och därmed spara på kundernas pengar. Och om vädret ruckar reseplaneringen erbjuder Expedia sina kunder att avgiftsfritt av- och omboka flighten.

- Vi vill ge våra kunder möjlighet att njuta av sommaren och vara spontana. Som vanligt går det även att boka om flyg utan extra kostnad från Expedia, men nu har vi bestämt oss för att även bjuda på våra bokningsavgifter, så att kunden sparar ännu mer, säger Mikael Andersson, Europachef på Expedia.

Vårens händelser med vulkanaskan påverkade många av oss och gjorde resandet svårt eller till och med omöjligt. Genom att ta bort sina bokningsavgifter på flygbiljetter hoppas Expedia kunna bidra till att göra resandet så lätt och stressfritt som möjligt.   

- Konsumenter idag efterfrågar värde och flexibilitet och som världens ledande nätresebyrå tar vi nu ett extra steg för att förenkla resandet i sommar, genom att ta bort alla våra bokningsavgifter på flyg, säger Mikael Andersson, Europachef på Expedia.

Genom att boka ett paket med flyg och hotell kan Expedias kunder sätta ihop sina semestrar utifrån egna önskemål och hitta den resa som passar de egna behoven. Hos Expedia finns 123 000 hotell och 450 flygbolag att välja mellan.

Tilläggsavgifterna för flyg kommer att plockas bort från och med den 2 juni till den 15 augusti 2010.

 

För mer information, vänligen kontakta: Johanna Zetterlund, johanna.zetterlund@golinharris.se eller 08 506 353 27

Pressrum: http://press.expedia.se/

 

Om Expedia

Expedia grundades 1996 och är världens ledande nätresebyrå. Expedia.se lanserades 2009. På sajten kan resenärer välja mellan 123 000 hotell världen över – från femstjärniga lyxhotell till lägenhetshotell och vandrarhem. Resenären kan även boka flyg med 450 olika flygbolag, hyra bil med ledande uthyrningsfirmor, samt sätta samman sina egna paketresor, genom att kombinera flyg, hotell och hyrbil.

You might also like :