Om oss

 

På Expedia.se erbjuder vi ett stort utbud av hotell, flygbolag och biluthyrare världen över samt upplevelser på destinationerna. Med hjälp av specialanpassade sökverktyg hjälper Expedia dig dessutom att hitta och skapa resor som passar dina önskemål.

Expedia grundades 1996 och drivs av Expedia, Inc., världens största internetbaserade resebyrå.

Med några få klick har du tillgång till:

  • Miljontals resor och rabatterade priser från mer än 400 flygbolag
  • Fler än 260 000 boendealternativ med 4 miljoner rum världen över
  • Tusentals aktiviteter och utflykter som förgyller din semester
  • Hyrbilar från de ledande biluthyrningsfirmorna

Vi förser dig också med djupgående resmålsguider och restips, aktivitetsförslag samt en omfattande reseinformationstjänst med ett gratis nyhetsbrev.

Forma din egen resa

Oavsett om du vet exakt vilken resa du vill ha, behöver inspiration eller bara vill ha hjälp med att smalna av dina sökningar, så gör Expedia.se det enkelt att hitta den rätta resan för dig. Du kanske ska göra en affärsresa, en nöjesresa, en resa med kompisarna eller fira 25-årsbröllopsdagen. Du kanske föredrar en fönsterplats eller en gångplats. Ibland kanske du vill bo på en hotellkedja du litar på, andra gånger kanske på ett nytt hippt boutiquehotell. Vad du än önskar ger Expedia dig möjligheten att forma din resa.

Säkerhet

Vi förstår att det krävs ett stort mått av tillit för att handla på nätet – vi tar denna tillitsfråga på största allvar. Om du använder Expedia.se för att boka din resa kan du känna dig säker på att den personliga information som du uppger förblir säker och konfidentiell. Läs gärna vår integritetspolicy här (länk).

Expedia.se är en del av Expedia Inc:s varumärkesportfölj. Expedia, Inc driver Expedia.se och har lokala hemsidor för resenärer i 30 länder i hela världen. Expedia, Inc. är listat på NASDAQ-börsen. För mer information om Expedia Inc., besök www.expediainc.com

Varför boka med oss?

Expedia Inc. är världens ledande internetbaserade resebyrå. Sedan 1996 har vi varit pionjärer inom online-resande och vi fortsätter sträva efter att utveckla innovativa lösningar som gör det lättare för våra kunder att planera sina resor.

  • Vi erbjuder ett stort urval av resealternativ med mer än 260 000 hotell och över 400 flygbolag världen över.
  • Förra året sparade våra kunder i genomsnitt 1 200 kr genom att boka flyg och hotell samtidigt
  • Du kan känna dig trygg när du reser med oss. Vi är tillgängliga för dig före, under och efter din resa och vår kundservice är öppen alla dagar.